Buckaroo en ecManager maken e-commerce eenvoudig

Tom Obdam •  15 december 2016

 

Payment provider BUCKAROO en omnichannel e-commerce platform ecManager sluiten een partnerovereenkomst. Er is een integratie ontwikkeld waarmee de betaaloplossingen van Buckaroo standaard beschikbaar zijn in ecManager.

Een open, schaalbaar en flexibel omnichannel e-commerce platform
ecManager en Buckaroo sluiten een partnerschap voor de implementatie van de betaaloplossingen van Buckaroo in het omnichannel e-commerce platform ecManager. ecManager staat voor een open, schaalbaar en flexibel omnichannel e-commerce platform dat alle functionaliteiten biedt voor een professionele webshop. De betaaloplossingen van Buckaroo zijn geïntegreerd in ecManager, waardoor klanten van ecManager nu ook voor Buckaroo als payment provider kunnen kiezen.

Een grote diversiteit aan betaalmethoden
Dankzij de grote diversiteit aan betaalmethoden biedt Buckaroo een passende betaaloplossing voor iedere organisatie. Met keuze uit meer dan 20 (internationale) betaalmethoden kunnen retailers hun klanten simpel en veilig laten betalen. Dit sluit aan bij de overtuiging van ecManager: retailers moeten daadwerkelijk online kunnen retailen, zonder zich druk te maken over de werking van hun webshop. De keuze van het juiste e-commerce platform in combinatie met de juiste betaaloplossing maakt dit mogelijk.

Partners in e-commerce
Boaz Maurits, partner manager van Buckaroo: “De modulaire structuur en service georiënteerde benadering van ecManager past perfect bij de missie en visie van Buckaroo. Een integratie van de uitgebreide betaaldiensten van Buckaroo in de flexibele omnichannel oplossing van ecManager staat garant voor een front-to-back ontzorging van de gehele e-commerce keten voor bedrijven waar schaalbaarheid en betrouwbaarheid hoog in het staan.”

Egbert Bakker, partner manager van ecManager: “We zijn erg blij dat we Buckaroo hebben kunnen toevoegen aan ons netwerk van software partners. Met de uitgebreide betaaldiensten van Buckaroo kunnen we onze klanten bedienen met het selecteren van de juiste payment provider.”

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om zowel ecManager als Buckaroo voor uw organisatie in te zetten?