Binnen zes weken een webshop live met ecManager QuickStart

Rianne Beuker •  4 september 2018

ecManager QuickStart

ZWOLLE – Softwareleverancier ecManager heeft een vernieuwde QuickStart storefront uitgebracht op basis van het ecManager digital commerce platform. Met de QuickStart storefront kunnen implementatiepartners klanten in korte tijd voorzien van een volledige en op het merk toegespitste webshop. Middelgrote tot grote organisaties kunnen daarmee snel resultaat realiseren en de ecManager QuickStart als uitgangspositie nemen voor de doorontwikkeling van een high-end webshop.

Een nieuw commerce platform ontwikkelen en klantspecifiek optimaliseren, heeft vaak een lange doorlooptijd. De ecManager QuickStart webshop maakt het mogelijk om als bedrijf binnen zes weken een storefront live te hebben staan.

Met deze ontwikkeling faciliteert ecManager een snelle time-to-market van verschillende type b2c en b2b webshops. Het ecManager platform is flexibel en modulair aanpasbaar, waardoor doorontwikkelingen op basis van QuickStart efficiënt en effectief uitgevoerd kunnen worden.

ecManager QuickStart wordt standaard uitgeleverd met het ecManager Digital Commerce Platform en is per direct beschikbaar.