Twee websites van Babyliss live op het ecManager omnichannel e-commerce platform

Tom Obdam •  15 december 2016

 

Enkele weken geleden zijn de twee nieuwe websites van BaByliss live gegaan. Zowel BABYLISS als BABYLISS FOR MEN zijn ontwikkeld op basis van het nieuwe ecManager omnichannel e-commerce platform. Een stabiele oplossing voor nu en in de toekomst!

Op 16 februari jl. is het ecManager omnichannel e-commerce platform officieel gelanceerd, maar al enkele maanden hiervoor heeft BaByliss ervoor gekozen om haar twee nieuwe websites te laten bouwen op het nieuwe platform van ecManager. Het resultaat mag er zijn: twee splinternieuwe websites waarbij de eenvoudige navigatie bezoekers moeiteloos door de websites leidt. Daarnaast bieden de websites bezoekers alles wat zij nodig hebben om tot hun (herhalings-) aankoop te komen.

Maar niet alleen ziet de voorkant er mooi uit, ook aan de achterkant is het een en ander vernieuwd. Zo biedt het ecManager omnichannel e-commerce platform BaByliss alle mogelijkheden om SEO, SEA en content marketing in te zetten en te optimaliseren op basis van wensen en behoeften van bezoekers. Daarnaast zorgt de modulaire opbouw ervoor dat BaByliss alleen de features kan inzetten die zij nodig heeft. Dat komt de gebruiksvriendelijkheid en de onderhoudbaarheid van het platform ten goede. Ten slotte biedt het ecManager omnichannel e-commerce platform standaard de mogelijkheid om een responsive website te ontwikkelen, waardoor BaByliss haar bezoekers altijd en op alle devices een mooie en werkende website kan laten zien.

Paola Oomen, Online Marketeer bij BaByliss, onderstreept de succesvolle implementatie van het ecManager omnichannel e-commerce platform: Vanuit onze wens om een nieuw e-commerce platform te ontwikkelen voor BaByliss en BaByliss For Men zijn wij aan de slag gegaan met ecManager. Inmiddels werken wij hier een aantal maanden mee en ecManager biedt ons ongekende mogelijkheden. Wij ervaren ecManager als een zeer flexibel platform, waarmee het beheren en optimaliseren van onze websites nu wel heel eenvoudig is geworden. Met ecManager zijn wij klaar voor de toekomst!”

Wilt u het resultaat van de twee nieuwe websites van BaByliss bekijken? Ga dan naar HTTPS://WWW.BABYLISS.NL/ en HTTPS://WWW.BABYLISSFORMEN.NL/.