Mobiel shoppen via video

Bjørn Hascher •  22 november 2018

Mobile shopping via video

ZWOLLE – Tijdens het What’s Next in Retail Tech congres werd weer eens duidelijk hoe ver landen zoals China en Japan zijn met techniek binnen de retail. Vooral de presentaties van Exmachina en The Footwearists lieten goed de nieuwe methoden en technieken zien die nu al worden toegepast.

Een voorbeeld is de integratie van commerce in video en (live)televisie: frictieloos producten kunnen kopen, direct tijdens een TV-soap of groots live event. Nadat er goed wordt gespeeld met urgentie (door bijvoorbeeld af en toe beperkte en actuele voorraden in beeld te brengen) hoeft de kijker bij het zien van een interessant product alleen nog met zijn telefoon te schudden en te klikken. De bestelling én betaling is direct gedaan. Gefeliciteerd! Jij bent één van de duizend personen met deze bijzondere limited edition camera. Morgen in huis, uiteraard.

Benieuwd hoe je met ecManager digital commerce transacties kunt integreren met video of andere kanalen? Neem dan contact op met ons of jouw ecManager commercepartner.