Loop voorop in retail commerce met ecManager continuous delivery voor complexe commerce omgevingen

Rianne Beuker •  27 december 2018

ecManager continuous delivery_910x455

ZWOLLE – Als markt- en klantgerichte organisatie, ziet ecManager een groeiende vraag in de markt voor snelheid en flexibiliteit. Met deze twee elementen, die ook onderdeel zijn van onze designprincipes, maken we onze klantbelofte waar: voorop lopen in digital commerce. Voor het verder verbeteren van snelheid en flexibiliteit van omni-channel commercebedrijven, kondigt ecManager Continuous Delivery aan voor haar single-tenant digital commerce platform, dat draait op Microsoft Azure.

Bijblijven met technologische innovaties, feature ontwikkelingen en nieuwe gebieden zoals AI, voice, marketplaces, big data en the internet of things is moeilijk. De technologie kunnen gebruiken is één ding, die zo toepassen dat het bedrijfswaarde oplevert is iets anders. Om te zorgen dat onze klanten zich kunnen focussen op het toevoegen van die bedrijfswaarde, gaat ecManager samen met zijn implementatiepartners zorgen dat de snelheid en flexibiliteit waarmee de nieuwste digital commerce technologie geïnstalleerd kan worden aanzienlijk zal verbeteren.

Continuous Delivery versterkt jouw concurrentievoordeel met behulp van technologie

Vanaf januari 2019, gaan we Continuous Delivery aanbieden voor onze ecManager SaaS klanten. Continuous Delivery is de mogelijkheid om platformwijzigingen op een veilige, snelle en duurzame wijze in productie te krijgen. Dit geldt voor alle technologieën, features en bugfixes. Ons doel is om van update implementaties een efficiënte en voorspelbare routine te maken, die op commando uitgevoerd kan worden.

Dit betekent dat wanneer ecManager een kleine of grote update van een module vrijgeeft, een klant de module direct kan updaten en zich kan focussen op de toegevoegde waarde van de update. Hiervoor moesten klanten een aantal maanden wachten op een grote update, Daarnaast moesten ze het volledige platform updaten, om dat deel van de update te krijgen dat ze wilden hebben.

De nieuwe manier om software te leveren, verbeterd de snelheid waarmee nieuwe technologieën en features beschikbaar zijn. Daarnaast wordt het goedkoper om jouw eigen en unieke commerce platform te updaten. Met ecManager SaaS loop je altijd voorop in digital commerce.

Ontdek de waarde van ecManager digital commerce.