Fashion personalisatie tot op de millimeter

Bjørn Hascher •  28 november 2018

Personalized fashion with ZOZO

ZWOLLE – Nee, ik had geen outfit aan van de laatste Marvel superheld die Stan Lee vlak voor zijn overlijden verzonnen had. ’s Avonds na het What’s Next in Retail Tech congres liep ik thuis rond in een nauwsluitende bodysuit van het Japanse merk ZOZO.

Nadat mijn kinderen me eerst hartelijk uitlachten, plaatste ik mijn telefoon in de meegeleverde standaard. Met spraakbesturing maakte ik 12 foto’s van mijn lichaam, waarna ik meteen via de app shirts, overhemden en broeken op maat kon bestellen via de app. Zo heb je altijd kleding op maat en hoeft de retailer geen retouren meer te ontvangen of te verwerken. Uiteraard moet je na een dieet wel het ZOZO-pak weer aantrekken om jezelf weer op te meten.

Meer weten over het bouwen of integreren van een app op een commerce platform? Neem dan contact op met ons of jouw ecManager commerce partner.