Designprincipes

 

Klantbelofte gebaseerd op vier design principes

Designprincipes zijn een leidraad voor ons merk en onze software-oplossing. Zij definiëren en communiceren de belangrijkste karakteristieken van het ecManager merk en het digitale commerce platform richting verschillende stakeholders met onder andere klanten, partners en collega’s.

Designprincipes beschrijven de fundamentele doelen waarlangs alle beslissingen getoetst worden om van alle onderdelen van de onderneming een geïntegreerd geheel te maken. Zij helpen met het ontwerpen van unieke ervaringen en het borgen van klantbelofte en purpose.

~Solide & betrouwbaar ~

De techniek achter het commerce platform is voor onze klanten cruciaal. 24 uur per dag en overal. We moeten daarom altijd solide, betrouwbaar zijn en performen.


~Flexibel & schaalbaar ~

We bieden een concurrentievoordeel door onze technologie. We moeten flexibel en schaalbaar zijn om alle contactpunten te ondersteunen, de allerbeste integraties te ondersteunen en snel aan te passen aan de groei en behoeften van onze klant.


~Snel & makkelijk ~

Wij snappen dat een snellere ervaring meer waarde oplevert. Daarom is een tegenvallende prestatie iets is wat onze klanten nooit zouden moeten merken. We moeten snel updates uitleveren, snel uitrollen van nieuwe sites ondersteunen, snelle integratie en commerce beheer moeten eenvoudig.


~Slim & innovatief ~

Om onze klanten in staat te stellen een stap voor te blijven op het gebied van digital commerce moeten we slim en innovatief zijn. Ontdek nieuwe technologieën en leer van best practices van klanten.