Samen werken aan e-commerce succes

ecManager werkt samen met een groot partnernetwerk van implementatiepartners en softwarepartners. Samen werken we aan een e-commerce oplossingen waarmee onze klanten klaar zijn voor de toekomst!

Een partnerschap met ecManager biedt u verschillende voordelen:

  • Intensieve samenwerking
  • Actieve gezamenlijke marktbenadering
  • Hogere verdiencapaciteit

Als partner van ecManager werkt u intensief samen met hét .NET omnichannel e-commerce platform in de markt. ecManager deelt haar jarenlange kennis van e-commerce en best practices van succesvolle implementaties in de vorm van training, documentatie en kennisdeling. Zo bent u in staat om uw klanten op de juiste manier verder te helpen door aan hun wensen te voldoen.

In onze gezamenlijke marktbenadering gaan we op zoek naar organisaties waarvoor ecManager een passende oplossing is. Wanneer een klant heeft gekozen voor een implementatiepartner, dan betekent dat dat de implementatiepartner een succesvolle en goed converterende webshop realiseert voor deze klant - uiteraard met ondersteuning vanuit ecManager.

ecManager biedt een samenwerkingsmodel waardoor u een hogere verdiencapaciteit tot uw beschikking heeft. Leads worden samen gekwalificeerd.

Word partner!