De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak

De Nieuwe Zaak is een full service e-commerce specialist met ruim tien jaar ervaring met retail en B2B e-commerce. Een bedrijf met 100% focus op e-commerce en omnichannel, dat gewend is te denken vanuit de eindklant en opdrachten vanuit een multidisciplinair perspectief in te vullen. Het team bestaat uit ruim 85 experts, ieder met een specialisme: strategie, creatie, techniek of marketing.

De Nieuwe Zaak is een implementatiepartij van ecManager. Binnen gezamenlijke projecten streven beide partijen altijd naar de perfecte mix van strategie, creatie, techniek en marketing. De Nieuwe Zaak en ecManager zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om volledige grip op het e-commerce proces te houden, met maximale invloed op het uiteindelijke rendement van uw webshop.

DukTech

Duk-Tech is een Roemeense organisatie die zich vanaf haar oprichting in 2002 volledig gespecialiseerd heeft in software development services. Sinds haar oprichting werkt Duk-Tech samen met veel business partners over de hele wereld. Door de jaren heen heeft Duk-Tech veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van e-commerce, Enterprise Resource Planning, web portalen, online boekingssystemen, online casino’s, sociale netwerken en noem het maar op.

Duk-Tech is een implementatiepartij van ecManager. Dat wil zeggen dat Duk-Tech als dienstverlener betrokken is bij het doorontwikkelen van het ecManager platform, waarop verscheidene e-commerce oplossingen ontwikkeld zijn en worden voor eindgebruikers. Met haar brede ervaring ondersteunt Duk-Tech ecManager implementaties voor klant in het onderhouden van haar webshop. Door de samenwerking tussen Duk-Tech en ecManager is de klant in staat om haar klanten unieke user experiences te bieden die leiden tot optimale conversie.

Duktech
Ifective

Ifective

Ifective is ICT-dienstverlener voor software solutions en managed services. Ifective ontzorgt bij het oplossen van ICT-vraagstukken op het gebied van cloud infrastructuren en softwareontwikkeling. Door zich te specialiseren in diverse sectoren biedt Ifective ICT-oplossingen die hier optimaal op aansluiten. Samen met haar strategische partners zet zij vol in op ontwikkelingen in de branche om aan te kunnen blijven sluiten op dat wat u nodig heeft op het gebied van ICT.

ecManager is een van die strategische e-commerce partners. Ifective is nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het ecManager platform, waarmee zij haar klanten bedient bij het ontwikkelen van een platform dat volledig in dienst staat van de klant.

SDNA Infotech

SDNA Infotech is opgericht in 2009 en door de jaren heen uitgegroeid tot een internationale toonaangevende IT Solution & Service Provider.  In haar bestaan heeft SDNA Infotech diverse grote namen aan zich weten te binden, waaronder 42 Race, OnGuard, HLBi, 2C2P, Overstock en Philips. SDNA Infotech is werkzaam in Nederland, Singapore, Engeland, de VS, India.

Met het partnership is SDNA Infotech één van de implementatiepartners van ecManager. Dat houdt in dat SDNA Infotech klanten helpt bij het ontwikkelen van een webshop op basis van het ecManager platform. SDNA Infotech streeft naar volledige tevredenheid van de klant door middel van sterke betrokkenheid bij het leveren van IT-, software-, digitale- en adviesdiensten.

 

SDNA Infotech
IndoGlobalTec

IndoGlobalTec

IndoGlobalTec is sinds haar ontstaan in 2000 is uitgegroeid tot een toonaangevende partij met een breed portfolio van diensten en oplossingen op gebied van consulting, technologie en outsourcing. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland en er zijn ook kantoren in India en Duitsland waar de beste dienstverlening wordt gegeven met strakke budgetten. IndoGlobal adviseert haar klanten over de digitale strategie en ontwerpt betekenisvolle connecties in de digitale kanalen zoals web, sociale media, mobiel en e-commerce.

IndoGlobal is één van de implementatiepartners van ecManager. IndoGlobal implementeert het omnichannel e-commerce platform van ecManager voor haar klanten. Daarnaast helpt ze haar klanten verder met het inzetten van Digital Marketing.

SWS Solutions

SWS Solutions is een full service internetbureau dat succesvolle webshops bouwt. SWS Solutions helpt haar klanten onder andere bij het ontwikkelen van een nieuwe website, het ontwikkelen van maatwerk (web) applicaties en systeem integraties. 

Met het aangaan van het partnership voegt het full-service internetbureau SWS Solutions het omnichannel e-commerce platform ecManager toe aan haar e-commerce oplossingen. SWS Solutions biedt hiermee voor klanten in midden hoog marktsegment een passend e-commerce platform aan: ecManager

SWS Solutions