Bekijk ons bedrijfsfilmpje

 

Het ontstaan

Iets meer dan tien jaar geleden is ecManager gestart vanuit een reële klantbehoefte. Op dat moment was er geen e-commerce oplossing voorhanden om Brands, B2C en B2B organisaties te voorzien van een succesvol e-commerce platform, dat ook nog eens eenvoudig te beheren is. Vanaf onze oprichting is het onze overtuiging dat complexe technologie eenvoudig in gebruik moet zijn. Webwinkeliers moeten hun eigen webshop zonder IT kennis kunnen beheren, inrichten en optimaliseren.

Onze kernwaarden

Wij hechten belang aan onze kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit, innovativiteit en servicegerichtheid. Deze waarden staan centraal binnen ecManager; of het nu gaat om de doorontwikkeling van het e-commerce platform of om samenwerkingen met ons uitgebreide partnernetwerk, deze kernwaarden drijven ons!

Ons doel

Het doel van ecManager is het bouwen, beheren en doorontwikkelen van een effectieve en stabiel platform voor een succesvolle webshop. In het ecManager platform zijn de jarenlange ervaring van e-commerce en IT gecombineerd. Het ervaren team achter ecManager bouwt dagelijks met passie en toewijding aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van ecManager. De basis hiervan zit in een service georiënteerde architectuur, standaard integratie laag en in Microsoft ASP .NET MVC 5 standaarden. ecManager en al haar functionaliteiten maken het mogelijk om uw omnichannel strategie te realiseren.

Het resultaat

ecManager is het professionele en kwalitatief hoogwaardige .NET omnichannel e-commerce platform voor ambitieuze e-commerce en omnichannel organisaties. ecManager is open, schaalbaar en flexibel. De e-commerce software van ecManager is eenvoudig in gebruik, want zelfs zonder IT kennis bent u in staat om uw webshop in te richten, te beheren en te optimaliseren. Of u nu aan de start staat van uw e-commerce activiteiten, of u zoekt naar een alternatief voor uw e-commerce software: ecManager helpt u verder!

Ontdek ecManager

Ons team

Adri Korpershoek
Software engineer
Timo Snel
Software engineer
Gerrit Willem Mensink
Software Engineer
Arjen Vellinga
Software engineer
Bart de Vries
Teamlead
Peter van Noord
Product owner
Kyra Schoemaker
Marketeer
egbert bakker
partner manager