TechnologieecManager e-commerce technologie

Bij de ontwikkeling van het ecManager omnichannel e-commerce platform wordt gebruikt gemaakt van bepaalde technologieën. De gebruikte e-commerce technologie van ecManager is onder andere Microsoft .NET, REST, Lucene Search en Dependency Injection.

Lees meer over onze e-commerce technologie


Architectuur

ecManager e-commerce architectuur

Het ecManager omnichannel e-commerce platform bestaat uit een aantal modules die het gezamenlijk mogelijk maken om webshops in te richten, te beheren en te optimaliseren. Belangrijke facetten hiervan zijn de e-commerce IT-architectuur, de schaalbaarheid en enkele interne kenmerken van de ecManager e-commerce software.

Lees meer over onze e-commerce architectuur

API

ecManager biedt een ruime set aan functionaliteiten om binnen afzienbare tijd webshopsecManager e-commerce API te realiseren. Deze functionaliteiten in het ecManager framework zijn ontsloten via zogenaamde services. De functionaliteiten zijn op twee manieren aan te spreken: enerzijds via de .NET Code API en anderzijds via de HTTP gebaseerde REST API. 

Lees meer over onze e-commerce API


KoppelingenecManager e-commerce koppelingen

ecManager heeft met diverse software oplossingen reeds een koppeling gerealiseerd. Door deze koppelingen zoveel mogelijk te standaardiseren kunnen deze in ieder project worden hergebruikt.

Lees meer over onze software koppelingen