Omnichannel

Een omnichannel e-commerce platform en technologische keuzes zijn cruciaal binnen omnichannel organisaties. De technologische keuzes die worden gemaakt dienen de naadloze aansluiting tussen digitale en fysieke kanalen te faciliteren. 

ecManager is ontwikkeld als .NET omnichannel e-commerce platform en is daardoor in staat om een spilfunctie binnen uw IT architectuur te vervullen. ecManager is in iedere IT architectuur te integreren, waardoor uw backoffice eenvoudig kan worden gekoppeld aan de e-commerce oplossing van ecManager.

Mobile

Mobile wordt steeds belangrijker en dat houdt ook in dat u daar succesvol op in moet spelen. De e-commerce oplossing van ecManager is ontwikkeld om vanuit één platform meerdere devices te kunnen aansturen.

Met ecManager bent u in staat om uw webshop een passende look en feel te geven, ook op mobiele devices. Daarnaast ondersteunt ecManager de integratie van mobiele betalingsoplossingen om eindgebruikers zo eenvoudig en snel mogelijk te laten bestellen.

B2B

De B2B markt ondergaat een transformatie waarbij de behoefte aan digitale oplossingen om klanten te binden steeds groter wordt. Hoe zorgt u er nu voor dat uw klanten loyaal aan uw webshop zijn en blijven?

Met ecManager heeft u een op Microsoft .NET gebaseerde e-commerce oplossing waarmee u uw organisatie stap voor stap kunt laten transformeren naar een omnichannel e-commerce organisatie.  Hiermee bent u in staat om uw klanten te voorzien in de toenemende behoefte om ook online zaken met u te doen.

B2C

Tegenwoordig draait het meer en meer om relevantie voor uw klanten. Om relevant te zijn worden consistente en gepersonaliseerde user experiences steeds belangrijker. Deze experiences bepalen of een klant terugkomt in uw webshop of besluit om bij uw concurrent te bestellen.

Het ecManager omnichannel e-commerce platform is gebouwd om unieke webshops te ontwikkelen die bijdragen aan het creëren van consistente user experiences. Hierdoor bent u in staat om altijd relevant te zijn voor uw doelgroep.

Multi brand

Het beheren en exploiteren van meerdere merken onder één paraplu of vanuit één overkoepelende organisatie kan om meerdere redenen een interessante propositie zijn. De kracht van een multi brand organisatie moet daarom liggen in een efficiënte backend en naadloze integratie van één organisatie brede e-commerce oplossing.

Door zijn modulaire opzet is ecManager een erg geschikte e-commerce oplossing voor multi brand organisaties. Afdelingen kunnen eenvoudig werkzaamheden van elkaar overnemen, ervaringen delen, succes cases organisatie breed implementeren en waar nodig opschalen.

Cross border

Cross border e-commerce is een van de belangrijkste groeistrategieën van succesvolle organisaties. Hoewel internationale expansie erg winstgevend kan zijn en het veel voordelen kan bieden, brengt het tegelijkertijd vaak een hoop uitdagingen met zich mee. In dat geval helpt het als deze grotendeels kunnen worden opgelost met een geschikt omnichannel e-commerce platform.

Zo is ecManager te integreren met diverse payment service providers en logistieke- en fulfillment partijen en biedt het mogelijkheden om te voldoen aan lokale wetgeving. Ook kunt u uw marketingaanpak afstemmen op lokale markten. Met ecManager bent u in staat om vanuit één beheeromgeving alle relevante taalvarianten te uploaden.

ECMANAGER FUNCTIONALITEIT