Productcatalogus

Een webshop draait om producten. Om producten te kunnen aanbieden is het van belang dat er een goede en volledige catalogus beschikbaar is. ecManager beschikt over een CMS waar u eenvoudig een productcatalogus in kunt plaatsen.

Daarnaast heeft u met ecManager de mogelijkheid om catalogus software features te gebruiken, waarmee u uw catalogus op kunt delen in relevante segmenten zoals productgroepen, kenmerken, varianten en opties.

 

Marketing

Wanneer uw webshop klaar is voor gebruik, dan is de volgende stap om ervoor te zorgen dat uw webshop goed wordt gevonden door waardevolle en enthousiaste bezoekers. Met de marketing software features van ecManager optimaliseert u uw webshop doelgericht voor alle online marketing kanalen.

Van zoekmachine tot affiliate marketing, met ecManager werkt u doelgericht aan het aantrekken van waardevolle en converterende bezoekers voor uw webshop.

Content

Naast producten beschikt uw webshop ook over content features voor de webshop zelf. Denk hierbij aan de algemene voorwaarden en openingstijden van fysieke winkels, maar ook nieuwsberichten over uw organisatie. Het is noodzakelijk dat u ieder detail van uw webshop snel zelf aan kunt passen.

De e-commerce software van ecManager maakt dat mogelijk door gebruik te maken van een editor waarmee u direct het resultaat kan zien. Hierdoor kunnen uw marketeers direct aan de slag met het ontwikkelen, beheren en optimaliseren van uw webshop zonder dat zij gerichte IT kennis nodig hebben. Met ecManager zit u zelf achter het stuur!

Zoekfunctie

Wat ook van belang is voor uw webshop is een uitgebreide zoekfunctie. Over het algemeen geldt: hoe groter het assortiment, hoe belangrijker de zoekfunctie.

ecManager maakt gebruikt van Lucene.NET, een veel gebruikte open source zoektechnologie. Door elke zoekopdracht en de resultaten hiervan te analyseren, weet u exact waar de kansen liggen in het optimaliseren van de content van uw productcatalogus. Met zoekterm bewerkingen en indexatie instellingen heeft u invloed op de resultaten van een zoekterm.

Retail

Elke ecManager e-commerce software implementatie beschikt over diverse retail features in het e-commerce CMS. Voorbeelden van deze features zijn combinaties van producten, cross sell, promoties en kassakoopjes.

Door gebruik te maken van deze features is het mogelijk om uw conversie en de waarde van de winkelmand te verhogen. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait in uw webshop!

Klanten

Ten slotte kan uw webshop niet bestaan zonder klanten. ecManager hecht veel belang aan informatie over uw klanten, zodat u altijd in staat bent om aan klantbehoeften te voldoen. 

ecManager heeft verschillende klant features die het voor u erg eenvoudig maken om order- en klantinformatie snel te kunnen weergeven en beheren. 

 

Lees meer over onze e-commerce technologie