Oplossing

De ecManager oplossing

ecManager biedt u e-commerce software waarmee u in staat bent om uw ultieme webshop te ontwikkelen, te beheren en verder te optimaliseren. Met ecManager bent u in staat om ultieme customer experiences te creëeren, waardoor u uw klanten kan binden aan uw organisatie. Voor zowel B2C, B2B als Brand georiënteerde organisaties is ecManager een toekomstbestendige e-commerce oplossing.

Lees meerFeatures

De ecManager e-commerce platform features

ecManager bestaat uit diverse out-of-the-box features die u eenvoudig modulair kunt inzetten om uw e-commerce platform passend in te richten. Hiermee bent u zonder IT kennis in staat om uw eigen webshop te beheren. Met ecManager zitten marketeers zelf achter het stuur; zo biedt ecManager u features op het gebied van SEO, SEA, Winkelmand en Content Marketing, zoals product en marketing feeds.

Lees meer

 

Technologie en architectuur

Technologie en architectuur van het ecManager e-commerce platform

ecManager is gebouwd op .NET technologie en Open Source. Een omnichannel e-commerce platform maakt altijd onderdeel uit van een groter landschap van systemen. In zo'n systeemlandschap is het van groot belang dat alle onderdelen open, schaalbaar en koppelbaar zijn. Dit zijn dan ook de drie uitgangspunten bij het ontwikkelen van ecManager op basis van service georiënteerde architectuur.

Lees meer